Ansluta till My Kaspersky

När du startar Kaspersky Password Manager för första gången uppmanas du att logga in på My Kaspersky med ett My Kaspersky-konto. Om du har använt ett annat Kaspersky-program, till exempel Kaspersky Password Manager för en annan enhet eller Kaspersky Internet Security, har du förmodligen redan ett My Kaspersky-konto. Använd det för att logga in. Om du inte har ett konto kan du skapa ett.

Så fort du ansluter din enhet till My Kaspersky börjar synkroniseringen av data på de enheter som har Kaspersky Password Manager installerat och som är länkade till samma My Kaspersky-konto.

Logga in på My Kaspersky med ditt befintliga konto

Skapa ett My Kaspersky-konto från programmets gränssnitt

Alla enheter som är anslutna till My Kaspersky med samma My Kaspersky-konto har tillgång till samma molnlagring.